Forum dyskusyjne
Szczepu 99 WDHiGZ
|
|
|
Hehehe;)
No więc wrażenia z Jaworzyny: Wczoraj koło południa na stoku bvyły juz wielkie dziury, po prostu całe metry kwadratowe błocka wystawały. Ciągle wszystko się topi, ale co pojeździłem to moje:) Dwa dni temu Jaworzyna zrobiła sobie niezamierzoną promocję: System punktowo - bramkowy zaczął dodawać ludziom punkty na bramkach:) I to nie byle jak, ludzie po przejściu mieli wzrosty od 20, 40, do uwaga uwaga: 700 (siedmiuset) :). Normalny wjazd kosztuje 8 pkt, a punkt kosztuje 1,2 zł:) Instruktorzy ze szkólek narciarskich nabili sobie punkty na całe ferie:))) A kolej gondolowa straciła naprawdę KUPĘ kasy. Szkoda że mnie tam nie było:) Nawiasem: weż tu traf 700 pkt na przechodząc przez bramkę:) To już naprawdę trochę kasy:) Dziś nie na nartach tylko w kafejce, bo śnieg w nocy nie padał, a całą noc słychać było kap... kap... kap... Jak dziś popada to jutro napieram:) A ślizgi? Taaaak:) po wczorajszym dniu nie jest super:) ale bez przesady, to musiałyby być małe mrówki:) Webcam nie wyjdzie, bo jestem out of kom:) Chociaż może na Jaworzynie;) Jak będe miał akurat możliwośc to zadzwonię. Trzymajcie się wszyscy:) Szczęśliwego nowego roku!! |
| Napisz odpowiedź | Spis wiadomości |